HOME - SOLEX - WINKELWAGEN - CONTACT
racedelen

Er zijn 21 producten gevonden


Bougie voor cilinderkop mod 1

Passende bougie voor race cilinderkop mod 1.
Aantal Prijs per stuk: €7,00

Bougie voor cilinderkop mod 2

Racebougie zorgt voor een zeer goede verbranding,door de kleine iridium electrode. Is alleen geschikt voor de racesolex en voor cilinderkop mod 2.
Aantal Prijs per stuk: €17,00

Cilinderkop race afdichtingsring

Viton afichtingsring de kopppakking voor de race cilinderkop voor mod 1 en mod 2.
Aantal Prijs per stuk: €3,00

Cilinderkop race mod 2

Originele cilinderkop met aangepaste verbrandingskamer waarbij de bougie nu centraal geplaatst is. Dit zorgt voor een vermogenstoename. Uitvoering is zonder decompresseur. Afdichting dmv viton o-ring.Deze uitvoering heeft zich al door en door bewezen in de racerij De motorhendel dient wel enigszins aangepast worden. De standaard bougie is hier toepasbaar.
Aantal Prijs per stuk: €45,00

CNC Cilinderkop race mod 1

CNC cilinderkop uit massief aluminium met speciale verbrandingskamer. De bougie is nu centraal in de cilinderkop geplaatst. Dit zorgt voor een vermogenstoename. Uitvoering is met decompresseur. Afdichting geschied dmv. een viton o-ring. Deze uitvoering heeft zich al door en door bewezen in de racerij. De motorhendel dient wel enigszins aangepast te worden. Hiervoor is een korter model bougie nodig!!!!
Aantal Prijs per stuk: €65,00

Dodemanskoord

Dodemanskooord met knijperklem systeem,verplicht in de A-klasse en Specialklasse en andere takken van gemotoriseerde sport. Koord los is doorverbinden.Is uitgerust met stuurbevestiging. Degelijke uitvoering. Prijs is per stuk.
Aantal Prijs per stuk: €17,00

Drijfstang

Stalen drijfstang met 14mm bigendlager. Hoh. maat 90mm.Breedte onder en boven 10mm. Toplager 12mm.
Aantal Prijs per stuk: €32,50

Krukaslagerbus kogellager

Bijpassend kogellager bij gebruik van de lagerbus.
Aantal Prijs per stuk: €7,00

Krukaslagerbus type1 competitie

Speciale lagerbus voor in een racecarter te monteren. Dit zorgt er onder meer voor dat het krukaslager veel steviger (lees vaster) in het carter komt te zitten. Keerring kan er gelijk ook in worden gemonteerd. De toleranties van het standaardcarter zijn niet geschikt voor het snellere werk.
Aantal Prijs per stuk: €17,50

Krukaslagerbus type2 competitie

Om op een professionele manier je carter raceklaar te maken.De standaard toleranties zijn niet geschikt voor het snelle werk. De krukaskeerring moet bij dit lagerbusje in het originele carter worden geconstrueerd.
Aantal Prijs per stuk: €15,00

Motorlifter rvs race

Motorlifter geheel uitgevoerd in rvs, geschikt voor de race cilinderkop met centrale bougie. Decompressie bediening op rechterzijde net als op de het oude type 3800 met spaak.
Aantal Prijs per stuk: €22,00

Naaldlager race

Naaldlager voor stalen "race" drijfstang. Inbouwmaten: 12-15-15
Aantal Prijs per stuk: €7,00

Ophoogplaat

Ophoogplaatje voor solexcilinder. Wordt gebruikt bij montage van andere zuiger om pistonpenhoogte verschil op te vangen. Dikte 4mm materiaal aluminium.
Aantal Prijs per stuk: €5,00

Originele racezuiger

Yamaha fs1 zuiger van originele kwaliteit, alleen nog verkrijgbaar in de maat40,00(mm) Word alleen geleverd incl.originele zuigerveren.(Let op cilinder moet worden geboord en nagehoond, pistonpenhoogte verschilt tov. originele zuiger en vulplaat van 4mm is benodigd onder de cilinder.
Aantal Prijs per stuk: €50,00

Race aandrijfrol

Aandrijfrol van aluminium op maat gemaakt.Wordt veel gebruikt in de solexracerij. Zelf de schuurlinnen aanbrengen.
Aantal Prijs per stuk: €25,00

Race ontsteking

Electronische ontsteking voor de race solex. Deze ontsteking verlaat +-10graden tot 12000tpm. En word pasklaar afgeleverd incl.handleiding. Zorgt voor een zeer krachtige vonk. Wel met inruil oude ongeschonden kale grondplaat van de vanderheem motor. Niet leverbaar momenteel!!!!!!!!!!!!!!!!
Aantal Prijs per stuk: €0,00

Racezuiger

Yamaha fs1 racezuiger voor de niet veeleisende (beginnende) racer. In diverse maten, tot 41,00(mm)leverbaar. Zuiger is compleet geleverd met zuigerveren,circlips en pistonpen. (Let op cilinder moet worden geboord en nagehoond, pistonpenhoogte verschilt tov. originele zuiger en vulplaat van 4mm is benodigd onder de cilinder.
Aantal Prijs per stuk: €15,00

Racezuiger

Yamaha fs1 zuiger van toeleverancier pro-x,Deze word compleet geleverd incl.pistonpen,circlips en zuigerveren. Zuiger is alleen nog in de maten van 40,00-41,00-41,50-42,00(mm) leverbaar.(Let op cilinder moet worden geboord en nagehoond, pistonpenhoogte verschilt tov. originele zuiger en vulplaat van 4mm is benodigd onder de cilinder.
Aantal Prijs per stuk: €32,50

Stopknop

Stopknop. Wordt gebruikt om de ontsteking uit te schakelen.
Aantal Prijs per stuk: €7,50

Volle krukas type 3800

Volle racekrukas compleet afgemonteerd en uitgebalanceerd op de drijfstang. Krukas wordt geconstrueerd op basis van een 3800 krukas. Aangezien er geen kwaliteitskrukassen meer worden geproduceerd werk ik met een ruilsysteem. Goede gebruikte krukas zonder rarigheden dus opsturen.
Aantal Prijs per stuk: €150,00

Volle krukas type Oto/2200

Enkele volle krukassen leverbaar Deze zijn gemaakt op basis van een solex oto krukas en past ook in 2200 type blokken. Op de afbeelding is goed te zien dat er heel veel schadelijke ruimte word opgevuld door het volle krukaswang. Dit resulteert in een veel sterker doorlopend solexmotortje. En dit is goed merkbaar als je rijd met tegenwind. Aangezien er geen kwaliteitskrukassen meer worden geproduceerd werk ik met een ruilsysteem.Goede gebruikte krukas zonder rarigheden dus opsturen.
Aantal Prijs per stuk: €150,00


Developed by Jelmer de Wilde